Politică de confidențialitate

Protecția datelor cu caracter personal reprezintă o prioritate pentru noi. Prin urmare, am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a ne asigura că datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR).

Datele cu caracter personal înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Printre exemple se numără: nume, adresă, data nașterii, adresă de email, număr de telefon, preferințe personale etc.

Colectăm doar datele personale strict necesare pentru a vă oferi serviciile noastre și a ne conforma obligațiilor legale. Datele colectate sunt prelucrate în mod legal, echitabil și transparent.

Folosim datele dumneavoastră personale în următoarele scopuri:

  • Prelucrarea comenzilor și livrarea produselor
  • Gestionarea contului de client și relația cu clienții (suport tehnic, newslettere)
  • Marketing și publicitate personalizate
  • Analiză și îmbunătățirea serviciilor noastre

Nu divulgăm datele dumneavoastră personale către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau colaborărilor cu furnizori de servicii externi (transport produse). Acești furnizori externi au obligația să respecte confidențialitatea și securitatea datelor.

Respectăm și garantăm toate drepturile dumneavoastră conform GDPR: dreptul la informare, accesul la date, rectificarea sau ștergerea datelor, restricționarea prelucrării, portabilitatea datelor, opoziția la prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii automate.

Păstrăm datele personale doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor sau conform prevederilor legale privind stocarea datelor. Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Ne angajăm să vă informăm în cel mai scurt timp cu putință în eventualitatea unei încălcări a securității datelor care ar putea prezenta un risc pentru dumneavoastră. De asemenea, vom informa autoritățile de supraveghere competente.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați. Datele noastre de contact se găsesc în secțiunea Contact.

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta eventualele modificări în activitatea noastră de prelucrare a datelor. Vă rugăm să verificați pagina periodic pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune.