Termeni & Condiții

Această pagină descrie termenii și condițiile de utilizare a site-ului bioforce.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a utiliza acest site.

Prin accesarea sau utilizarea site-ului nostru bioforce.ro sunteți de acord cu respectarea acestor termeni și condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni în orice moment, fără notificare. Modificările vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate pe site.

Conținutul site-ului și drepturi de autor: Toate informațiile, articolele, imaginile de pe acest site sunt proprietatea bioforce.ro. Este interzisă copierea, distribuirea sau publicarea lor fără acordul nostru prealabil.

Linkuri către alte site-uri: Acest site poate conține linkuri către site-uri terțe. Noi nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

Date personale: Pentru anumite servicii vă putem solicita date personale (nume, email, etc). Aceste date vor fi utilizate doar în scopul furnizării serviciilor solicitate și nu vor fi transmise unor terți fără acordul dvs.

Erori și inexactități: Depunem eforturi pentru a ne asigura că informațiile de pe acest site sunt corecte. Totuși, pot apărea unele erori. Vă rugăm să ne semnalați orice eroare pentru a o corecta cât mai curând.

Limite de răspundere: bioforce.ro nu își asumă nicio răspundere pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale sau speciale rezultate în urma utilizării informațiilor de pe acest site.

Modificări ale serviciului: Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe temporar sau permanent furnizarea acestui serviciu (site web) fără notificare prealabilă.

Legea aplicabilă: Acești termeni și condiții sunt guvernați de legea română. Orice dispută va fi rezolvată de instanțele competente din România.

Contact: Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la termenii și condițiile prezentate mai sus, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email [email protected].

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să aveți o experiență plăcută pe site-ul nostru!